≡ Menu

Taxi Utrecht naar Turnhout België

Taxi Utrecht naar Turnhout België

Taxi Utrecht rijdt ook tegen een vast tarief van Utrecht naar Turnhout België. Het vaste tarief is ook geldig als u vanuit Turnhout België naar Utrecht vervoerd wil worden, bij een enkele rit vanuit Turnhout België naar Utrecht berekenen wij eenmalig een toeslag van €5,-.

Voor de actieprijs van Taxi Utrecht Turnhout België zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

– De klant dient klaar te staan bij ophaaltijd.
– Voor een sedan taxi van Taxi Utrecht naar Turnhout België betaalt u geen extra toeslag. (1 t/m 4 personen met maximaal 2 koffers)

– Voor een stationwagen van Taxi Utrecht naar Turnhout België (1 t/m 4 personen met maximaal 4 koffers) geldt een toeslag van € 5,- per enkele reis.
– Voor een taxibus van Taxi Utrecht naar Turnhout België (5 t/m 8 personen met maximaal 8 koffers) geldt een toeslag van € 15,- per enkele reis.
– De prijzen bij Taxi Utrecht naar Turnhout België zijn geldig wanneer u online minimaal 18 uur voor de rit een taxi reserveert.

Let op: Voor taxi van Turnhout België naar Utrecht hanteren wij een extra toeslag € 5,- boven op de basis actieprijs zoals hier onder in de tabel is vermeld.

Taxi Utrecht biedt u de mogelijkheid om contant te betalen, u kunt ook met creditcard (MasterCard/Visa/AmEx) of per pin betalen, tenzij u dit vooraf bij de reservering aangeeft (i.v.m. beperkte pin-terminals). Voor betalingen met creditcard berekent Taxi Utrecht extra toeslag van € 4,50 en bij pinnen € 2,50.

Taxi Utrecht zakelijk

Taxi Utrecht Turnhout België biedt ook voor de zakelijke klant een mogelijkheid om op rekening te rijden, voor meer info kunt u bellen met 030-3690393

Belangrijk om te weten: Wanneer u minder dan 18 uur van te voren reserveert, zijn wij genoodzaakt een toeslag van € 20,- in rekening te brengen. Dit omdat we dan een aparte taxi voor u beschikbaar moeten stellen. Profiteer direct van onze lage prijzen en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Utrecht Turnhout België.

U kunt snel en gemakkelijk een Taxi Utrecht naar Turnhout België online bestellen.

Taxi Utrecht naar Turnhout België

Van/Naar PlaatsVaste PrijsTaxi Bestellen
Antwerpen€ 179,-Taxi Utrecht
Brugge
€ 299,-Taxi Utrecht
Brussel€ 239,-Taxi Utrecht
Gent€ 259,-Taxi Utrecht
Leuven€ 259,-Taxi Utrecht
Turnhout
€ 159,-Taxi Utrecht

– Wij werken met concurrerende tarieven en vaste prijzen (incl. wachttijd en BTW). Voor een prijsopgave kunt u bellen naar 030-3690393.
– Tarieven zijn gebaseerd op een taxirit vanuit Utrecht centrum/centraal station naar plaatsnaam centrum/centraal station. Het tarief kan bij een adres buiten het centrum/centraal station enkele euro’s hoger of lager uitkomen.

Taxi Utrecht Turnhout België of van taxi Turnhout België Utrecht voor een vast tarief

Call Now Button