≡ Menu

Taxi Utrecht naar Maastricht-Aachen Airport

Taxi Utrecht naar Maastricht-Aachen Airport

Taxi Utrecht rijdt ook tegen een vast tarief van Utrecht naar Maastricht-Aachen Airport. Het vaste tarief is ook geldig als u vanuit Maastricht-Aachen Airport naar Utrecht vervoerd wil worden, bij een enkele rit vanuit Maastricht-Aachen Airport naar Utrecht berekenen wij eenmalig een toeslag van €5,-.

Voor de actieprijs van Taxi Utrecht Maastricht-Aachen Airport zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

– De klant dient klaar te staan bij ophaaltijd.
– Voor een sedan taxi van Taxi Utrecht naar Maastricht-Aachen Airport betaalt u geen extra toeslag. (1 t/m 4 personen met maximaal 2 koffers)

– Voor een stationwagen van Taxi Utrecht naar Maastricht-Aachen Airport (1 t/m 4 personen met maximaal 4 koffers) geldt een toeslag van € 5,- per enkele reis.
– Voor een taxibus van Taxi Utrecht naar Maastricht-Aachen Airport (5 t/m 8 personen met maximaal 8 koffers) geldt een toeslag van € 15,- per enkele reis.
– De prijzen bij Taxi Utrecht naar Maastricht-Aachen Airport zijn geldig wanneer u online minimaal 18 uur voor de rit een taxi reserveert.

Let op: Voor taxi van Maastricht-Aachen Airport naar Utrecht hanteren wij een extra toeslag € 5,- boven op de basis actieprijs zoals hier onder in de tabel is vermeld.

Taxi Utrecht biedt u de mogelijkheid om contant te betalen, u kunt ook met creditcard (MasterCard/Visa/AmEx) of per pin betalen, tenzij u dit vooraf bij de reservering aangeeft (i.v.m. beperkte pin-terminals). Voor betalingen met creditcard berekent Taxi Utrecht extra toeslag van € 4,50 en bij pinnen € 2,50.

Taxi Utrecht zakelijk

Taxi Utrecht Maastricht-Aachen Airport biedt ook voor de zakelijke klant een mogelijkheid om op rekening te rijden, voor meer info kunt u bellen met 030-3690393

Belangrijk om te weten: Wanneer u minder dan 18 uur van te voren reserveert, zijn wij genoodzaakt een toeslag van € 20,- in rekening te brengen. Dit omdat we dan een aparte taxi voor u beschikbaar moeten stellen. Profiteer direct van onze lage prijzen en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Utrecht Maastricht-Aachen Airport.

U kunt snel en gemakkelijk een Taxi Utrecht naar Maastricht-Aachen Airport online bestellen.

Taxi Utrecht naar Maastricht-Aachen Airport

Van/Naar PlaatsVaste PrijsTaxi Bestellen
Schiphol
€ 49,-Taxi Utrecht
Rotterdam-The Hague Airport
€ 99,-Taxi Utrecht
Eindhoven Airport€ 95,-Taxi Utrecht
Maastricht-Aachen Airport
€ 199,-Taxi Utrecht

– Wij werken met concurrerende tarieven en vaste prijzen (incl. wachttijd en BTW). Voor een prijsopgave kunt u bellen naar 030-3690393.
– Tarieven zijn gebaseerd op een taxirit vanuit Utrecht centrum/centraal station naar plaatsnaam centrum/centraal station. Het tarief kan bij een adres buiten het centrum/centraal station enkele euro’s hoger of lager uitkomen.

Taxi Utrecht Maastricht-Aachen Airport of van taxi Maastricht-Aachen Airport Utrecht voor een vast tarief

Call Now Button