≡ Menu

Taxi Utrecht naar Bonn Duitsland

Taxi Utrecht naar Bonn Duitsland

Taxi Utrecht rijdt ook tegen een vast tarief van Utrecht naar Bonn Duitsland. Het vaste tarief is ook geldig als u vanuit Bonn Duitsland naar Utrecht vervoerd wil worden, bij een enkele rit vanuit Bonn Duitsland naar Utrecht berekenen wij eenmalig een toeslag van €5,-.

Voor de actieprijs van Taxi Utrecht Bonn Duitsland zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

– De klant dient klaar te staan bij ophaaltijd.
– Voor een sedan taxi van Taxi Utrecht naar Bonn Duitsland betaalt u geen extra toeslag. (1 t/m 4 personen met maximaal 2 koffers)

– Voor een stationwagen van Taxi Utrecht naar Bonn Duitsland (1 t/m 4 personen met maximaal 4 koffers) geldt een toeslag van € 5,- per enkele reis.
– Voor een taxibus van Taxi Utrecht naar Bonn Duitsland (5 t/m 8 personen met maximaal 8 koffers) geldt een toeslag van € 15,- per enkele reis.
– De prijzen bij Taxi Utrecht naar Bonn Duitsland zijn geldig wanneer u online minimaal 18 uur voor de rit een taxi reserveert.

Let op: Voor taxi van Bonn Duitsland naar Utrecht hanteren wij een extra toeslag € 5,- boven op de basis actieprijs zoals hier onder in de tabel is vermeld.

Taxi Utrecht biedt u de mogelijkheid om contant te betalen, u kunt ook met creditcard (MasterCard/Visa/AmEx) of per pin betalen, tenzij u dit vooraf bij de reservering aangeeft (i.v.m. beperkte pin-terminals). Voor betalingen met creditcard berekent Taxi Utrecht extra toeslag van € 4,50 en bij pinnen € 2,50.

Taxi Utrecht zakelijk

Taxi Utrecht Bonn Duitsland biedt ook voor de zakelijke klant een mogelijkheid om op rekening te rijden, voor meer info kunt u bellen met 030-3690393

Belangrijk om te weten: Wanneer u minder dan 18 uur van te voren reserveert, zijn wij genoodzaakt een toeslag van € 20,- in rekening te brengen. Dit omdat we dan een aparte taxi voor u beschikbaar moeten stellen. Profiteer direct van onze lage prijzen en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Utrecht Bonn Duitsland.

U kunt snel en gemakkelijk een Taxi Utrecht naar Bonn Duitsland online bestellen.

Taxi Utrecht naar Bonn Duitsland

Actieprijzen Taxi Utrecht naar Duitsland

Van/Naar PlaatsVaste PrijsTaxi Bestellen
Aken/Aachen
€ 269,-Taxi Utrecht
Bochum
€ 249,-Taxi Utrecht
Bonn
€ 329,-Taxi Utrecht
Dortmund
€ 269,-Taxi Utrecht
Duisburg
€ 219,-Taxi Utrecht
Düsseldorf
€ 249,-Taxi Utrecht
Essen
€ 229,-Taxi Utrecht
Gelsenkirchen
€ 229,-Taxi Utrecht
Keulen/Köln
€ 299,-Taxi Utrecht
Leverkusen
€ 279,-Taxi Utrecht
Mönchengladbach
€ 239,-Taxi Utrecht
Münster
€ 259,-Taxi Utrecht
Oberhausen
€ 209,-Taxi Utrecht
Osnabrück
€ 299,-Taxi Utrecht
Wuppertal
€ 279,-Taxi Utrecht
Actieprijzen Taxi Utrecht naar Duitsland

– Wij werken met concurrerende tarieven en vaste prijzen (incl. wachttijd en BTW). Voor een prijsopgave kunt u bellen naar 030-3690393.
– Tarieven zijn gebaseerd op een taxirit vanuit Utrecht centrum/centraal station naar plaatsnaam centrum/centraal station. Het tarief kan bij een adres buiten het centrum/centraal station enkele euro’s hoger of lager uitkomen.

Taxi Utrecht Bonn Duitsland of van taxi Bonn Duitsland Utrecht voor een vast tarief