≡ Menu

Taxi Utrecht naar Aken/Aachen Duitsland

Taxi Utrecht naar Aken/Aachen Duitsland

Taxi Utrecht rijdt ook tegen een vast tarief van Utrecht naar Aken/Aachen Duitsland. Het vaste tarief is ook geldig als u vanuit Aken/Aachen Duitsland naar Utrecht vervoerd wil worden, bij een enkele rit vanuit Aken/Aachen Duitsland naar Utrecht berekenen wij eenmalig een toeslag van €5,-.

Voor de actieprijs van Taxi Utrecht Aken/Aachen Duitsland zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

– De klant dient klaar te staan bij ophaaltijd.
– Voor een sedan taxi van Taxi Utrecht naar Aken/Aachen Duitsland betaalt u geen extra toeslag. (1 t/m 4 personen met maximaal 2 koffers)

– Voor een stationwagen van Taxi Utrecht naar Aken/Aachen Duitsland (1 t/m 4 personen met maximaal 4 koffers) geldt een toeslag van € 5,- per enkele reis.
– Voor een taxibus van Taxi Utrecht naar Aken/Aachen Duitsland (5 t/m 8 personen met maximaal 8 koffers) geldt een toeslag van € 15,- per enkele reis.
– De prijzen bij Taxi Utrecht naar Aken/Aachen Duitsland zijn geldig wanneer u online minimaal 18 uur voor de rit een taxi reserveert.

Let op: Voor taxi van Aken/Aachen Duitsland naar Utrecht hanteren wij een extra toeslag € 5,- boven op de basis actieprijs zoals hier onder in de tabel is vermeld.

Taxi Utrecht biedt u de mogelijkheid om contant te betalen, u kunt ook met creditcard (MasterCard/Visa/AmEx) of per pin betalen, tenzij u dit vooraf bij de reservering aangeeft (i.v.m. beperkte pin-terminals). Voor betalingen met creditcard berekent Taxi Utrecht extra toeslag van € 4,50 en bij pinnen € 2,50.

Taxi Utrecht zakelijk

Taxi Utrecht Aken/Aachen Duitsland biedt ook voor de zakelijke klant een mogelijkheid om op rekening te rijden, voor meer info kunt u bellen met 030-3690393

Belangrijk om te weten: Wanneer u minder dan 18 uur van te voren reserveert, zijn wij genoodzaakt een toeslag van € 20,- in rekening te brengen. Dit omdat we dan een aparte taxi voor u beschikbaar moeten stellen. Profiteer direct van onze lage prijzen en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Utrecht Aken/Aachen Duitsland.

U kunt snel en gemakkelijk een Taxi Utrecht naar Aken/Aachen Duitsland online bestellen.

Taxi Utrecht naar Aken/Aachen Duitsland

Van/Naar PlaatsVaste PrijsTaxi Bestellen
Aken/Aachen
€ 269,-Taxi Utrecht
Bochum
€ 249,-Taxi Utrecht
Bonn
€ 329,-Taxi Utrecht
Dortmund
€ 269,-Taxi Utrecht
Duisburg
€ 219,-Taxi Utrecht
Düsseldorf
€ 249,-Taxi Utrecht
Essen
€ 229,-Taxi Utrecht
Gelsenkirchen
€ 229,-Taxi Utrecht
Keulen/Köln
€ 299,-Taxi Utrecht
Leverkusen
€ 279,-Taxi Utrecht
Mönchengladbach
€ 239,-Taxi Utrecht
Münster
€ 259,-Taxi Utrecht
Oberhausen
€ 209,-Taxi Utrecht
Osnabrück
€ 299,-Taxi Utrecht
Wuppertal
€ 279,-Taxi Utrecht

– Wij werken met concurrerende tarieven en vaste prijzen (incl. wachttijd en BTW). Voor een prijsopgave kunt u bellen naar 030-3690393.
– Tarieven zijn gebaseerd op een taxirit vanuit Utrecht centrum/centraal station naar plaatsnaam centrum/centraal station. Het tarief kan bij een adres buiten het centrum/centraal station enkele euro’s hoger of lager uitkomen.

Taxi Utrecht Aken/Aachen Duitsland of van taxi Aken/Aachen Duitsland Utrecht voor een vast tarief

Call Now Button